Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μητσοτάκης σε Βούτση: Δεν θα μου κάνετε εμένα μαθήματα

 
 
Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και του προέδρου της Βουλής κατά τη συζήτηση για το πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια
 

Σε αντιπαράθεση ήρθαν Νίκος Βούτσης και Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής, αναφορικά με τα θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα. Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, προκειμένου να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα για όσα εκείνος είχε αναφέρει σχετικά με τον Κήρυκα Χανίων.

 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής συνέστησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην επεκτείνει τη συζήτηση όπως είπε στο θέμα του κ. Ψυχάρη, καθώς είχε λάβει το λόγο επί προσωπικού, με τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντά "μη μου κάνετε υποδείξεις". "Δεν θα μου κάνετε καμία υπόδειξη" συνέχισε προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρείου. "Μπορώ να σας κάνω υποδείξεις. Σε μένα όχι αυτά. Θα σας κάνω υποδείξεις, το καταλάβατε;" συνέχισε ο κ. Βούτσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του λέει πως δεν δέχεται μαθήματα.

"Δίνω μαθήματα και σε εσάς αν χρειαστεί. Καθένας έχει το ρόλο του" είπε ο πρόεδρος της Βουλής με την αντιπαράθεση να κλείνει εκεί.

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER