Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μητσοτάκης στα ΜΑΤ: 'Με τη ΝΔ ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν στη χώρα'

 
 
Τι ειπώθηκε μεταξύ του Προέδρου της ΝΔ και των αστυνομικών κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του πρώτου στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Pics)
 

Τη Διεύθυνση αστυνομικών επιχειρήσεων Αττικής επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν τα καθήκοντά τους.

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα γευμάτισε μαζί τους στο εστιατόρια της υπηρεσίας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξήρε το έργο της Ελληνικής αστυνομίας, επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για έλλειψη στήριξης των αστυνομικών, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας των συμπολιτών μας» και καταλήγοντας στη δήλωσή του επανέλαβε τη δέσμευσή του πως με κυβέρνηση της ΝΔ «ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν σε ολόκληρη τη χώρα».

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΝΔ:

 «Επισκέφθηκα, σήμερα, τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους αστυνομικούς μας.

Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, ρισκάροντας ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Μαζί με όλους τους Έλληνες, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη τους συμβολή και τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ.

Δυστυχώς, το έργο των γυναικών και των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δυσχεραίνεται, αφενός λόγω του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού που διαθέτουν, αφετέρου λόγω της έλλειψης πραγματικής στήριξης από την σημερινή πολιτική ηγεσία.

Αποτέλεσμα: Ένα τεράστιο έλλειμα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Επαναλαμβάνω, για μια ακόμη φορά, την προσωπική μου δέσμευση ότι, όταν έρθουμε στην Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν σε ολόκληρη τη χώρα».

 
Περισσότερα: Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER