Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μιχαλολιάκος: Χαιρετάμε ναζιστικά, αλλά τα χέρια μας είναι καθαρά

 
 
Δείτε το βίντεο από το ναζιστικό χαιρετισμό του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. Η ομιλία του ενώπιον της νεολαίας του κόμματος και οι αιχμές κατά των πολιτικών που έχουν "ληστέψει" το ελληνικό δημόσιο (Vid)
 

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην νεολαία του κόμματός του το βράδυ του Σαββάτου στο Γουδή.

 

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δεν δίστασε να χαιρετίσει ναζιστικά, υποστηρίζοντας ότι μπορεί καμιά φορά τα μέλη του κόμματος του να χαιρετούν κατ' αυτόν τον τρόπο, "αλλά έχουν καθαρά χέρια".

"Μας είπανε ναζί, μία, δύο, δέκα. Δεν μας είπανε όμως ποτέ κλέφτες. Αυτά τα χέρια μπορεί καμιά φορά να χαιρετάνε έτσι χαιρετάει ναζιστικά, αλλά είναι καθαρά χέρια. Δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει", είπε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος συνεχίζοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή όχι απλά βρίσκεται στις δημοσκοπήσεις μεταξύ των τριών πρώτων κομμάτων, αλλά έχει και μικρή διαφορά με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι αυτό είναι που φοβούνται πολύ τα άλλα κόμματα.

Η παραδοχή αυτή - καταγεγραμμένη σε βίντεο - είναι μεγάλης σημασίας, στη συζήτηση η οποία έχει ανοίξει, εάν το κόμμα της Χρυσής Αυγής κινείται εντός των νόμων και πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, όπως τα αντίστοιχα κόμματα της Ευρώπης.

 
Περισσότερα: χρυσή αυγή

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER