Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μπακογιάννη: Μας χωρίζουν έτη φωτός από τον ΣΥΡΙΖΑ

 
 
Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ευρύτατου μετώπου, που θα βγάλει την χώρα από την κρίση, δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη
 

«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ευρύτατου Ελληνικού Μετώπου, το οποίο είναι αποφασισμένο να βγάλει την χώρα από την κρίση», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

 

Η βουλευτής της ΝΔ αποκλείει «στην παρούσα φάση» μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως σημειώνει «διαφέρουμε έτη φωτός στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την Ελλάδα του αύριο».

Για το Μητρώο Στελεχών υπογραμμίζει ότι το «στη ΝΔ γίνεται σήμερα μια τεράστια προσπάθεια ανανέωσης και με ανθρώπους εκτός πολιτικής, ανατρέποντας την εικόνα του club των ολίγων εκλεκτών».

Σχολιάζοντας, την προειδοποίηση του Νίκου Κοτζιά προς τον Ανδρέα Λοβέρδο για φυλάκιση εξαιτίας της κατοχής απόρρητων εγγράφων, η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι «ο νόμος περί κατασκοπείας εφαρμόστηκε για τελευταία φορά στον Μπελογιάννη». «Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση», συμπληρώνει, «απειλείται βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου με φυλάκιση 10 ετών, επειδή έδωσε στη Βουλή έγγραφα με στοιχεία για μια υπόθεση με οσμή σκανδάλου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

 
Περισσότερα: Μπακογιάννη

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER