Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Εντολή του λαού η διαπραγματεύση εντός ευρώ

 
 
Εξερχόμενη του μεγαρου Μαξιμου ή βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ τόνισε ότι η διαπραγματεύση πρέπει να καταλήξει. Σημείωσε ότι όλοι έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε
 

Μακρά συζήτηση ειχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη βουλευτή Α Αθήνας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία ενημερωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

 

Σε δηλώσεις της στη συνέχεια, ή κ.Μπακογιάννη ανέφερε οτι η διαπραγμάτευση πρέπει να καταλήξει και είπε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση μεταπολεμικά.

"Έχουμε υποχρέωση ολοι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Αυτό ειναι το ζητούμενο και αυτός είναι ο στόχος. Όλοι γνωρίζουμε ότι η εντολή του λαού είναι διαπραγμάτευση εντός ευρώ. Αυτή την εντολή τη γνωρίζουμε όλοι και αυτή την εντολή πρέπει να εκτελέσουμε", τόνισε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε πρωτοβουλία συναντησης με τον πρωθυπουργό, την ώρα που ή Συγγρού επιμένει ότι ο Τσίπρας είναι αυτός που πρέπει να ανταποκριθεί στην αυστηρή πρόταση της ΝΔ για συνεννόηση, ή οποία για τη  ηγεσία συνεπάγεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας

 
Περισσότερα: Τσίπρας, Μπακογιάννη

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER