Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Μπακογιάννη: Οξύμωρο να ταυτιστεί η ΝΔ με τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ για ρήξη

 
 
Τι δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για την στάση που πρέπει να τηρήσει η ΝΔ στη Βουλή για τη συμφωνία με τους εταίρους και για το εσωτερικό του κόμματος
 

«Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η ΝΔ να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δραχμή» δηλώνει, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews, η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη στάση που πρέπει να τηρήσει η ΝΔ στην ψηφοφορία στη Βουλή για τη συμφωνία, αν και σημειώνει ότι θα πρέπει πριν ψηφίσει «να δει κανείς το περιεχόμενο».

 

Η κ. Μπακογιάννη δεν παίρνει θέση εάν πρέπει να γίνει ψηφοφορία στην ΚΟ της ΝΔ, αλλά δηλώνει πως πρέπει να γίνει αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση και συμπληρώνει πως «δεν αντέχει η ΝΔ ακόμη μία αλλαγή στάσης, η οποία θα δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση στο εκλογικό σώμα που μας έχει εμπιστευθεί».

Στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για στελέχη που κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ότι «δεν με αφορά η δήλωση αυτή γιατί δεν έχω κάνει απολύτως κανένα δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ... Αλλού πρέπει να αναζητήσει ο κ. Σαμαράς τα αίτια για τα οποία σήμερα η ΝΔ βρίσκεται δημοσκοπικά στο 15%».

Επίσης, επαναφέρει το σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» για τη ΝΔ, σημειώνοντας πως «χρειάζεται να αναγεννήσουμε την παράταξη, και να δημιουργήσουμε μία παράταξη η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες», και υποστηρίζει πως ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ πρέπει να εκλεγεί υποχρεωτικά από τη βάση, ενώ στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια η ίδια για την αρχηγία απαντά πως «σε κάθε περίπτωση θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ».

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER