Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας

 
 
Για βρώμικες μεθόδους και λάσπη, με αφορμή Κυριακάτικο δημοσίευμα, μιλά σε ανακοίνωση της η ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει. "Να μην προκαλεί και να πληρώνει τα χρέη του" απαντά το Μαξίμου
 

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας πως “ο ,τι και αν κάνει, όποιες βρώμικες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει η παρέα του Μαξίμου, θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει”. Μάλιστα  για το επίμαχο δημοσίευμα η ΝΔ σημειώνει ότι  “η εταιρία “ΚΗΡΥΞ Α.Ε.” είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα”

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο επίσημος εργολάβος εκτόξευσης λάσπης της Κυβέρνησης κ. Βαξεβάνης, ξαναχτύπησε.

Από το πρώτο φύλλο κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας του κ. Καλογρίτσα, επισημάναμε τον πραγματικό σκοπό έκδοσής της που δεν είναι άλλος από την εκτέλεση συμβολαίων σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της απερχόμενης παρέας του Μαξίμου.

Μετά το φιάσκο του διαγωνισμού παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και την παροιμιώδη αποτυχία των κ. Τσίπρα και Παππά να αποκτήσουν κανάλι με δάνεια της Τράπεζας Αττικής, ο επίδοξος καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης κ. Καλογρίτσας, προκαλεί τους πολίτες με ένα ψευδές και χυδαίο πρωτοσέλιδο, που επιχειρεί να εμπλέξει σε δήθεν τραπεζικό σκάνδαλο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αγνοώντας ότι η εταιρία “ΚΗΡΥΞ Α.Ε.” είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα, καθώς υπάρχουν σοβαρές εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις.

Ό,τι και αν κάνει, όμως, όποιες βρώμικες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει η παρέα του Μαξίμου, θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει.

Η αλήθεια πάντα κερδίζει».

Μαξίμου: «Λαγός την φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του»

"Ο κ. Μητσοτάκης, που αναγκάστηκε μετά τη γενική κατακραυγή και την πρόσφατη εξεταστική στη Βουλή, να προχωρήσει σε ρύθμιση των δανείων της εταιρείας "ΚΗΡΥΞ ΑΕ", της οποίας κύριος μέτοχος είναι ο ίδιος και εξέδιδε την εφημερίδα "Κήρυκας Χανίων", προσπαθεί να ρίξει λάσπη στην κυβέρνηση» αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με τον τίτλο «Λαγός την φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του».

«Έχοντας δικαιώσει τον τίτλο "στρατηγικός κακοπληρωτής" καλό θα είναι να μην προκαλεί και να πληρώσει τα χρέη του. 'Αλλωστε η ρύθμιση που του έχει γίνει (για χρέη 718.132 ευρώ θα πληρώνει 3.000 το μήνα και στις 2.11.2018 θα μπορεί να κάνει νέα ρύθμιση!...) προκαλεί το κοινό αίσθημα» καταλήγει το σχόλιο του Μαξίμου.

Στο δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΝΔ έλαβε δάνεια για την επιχείρηση Κήρυξ ΑΕ, της οποίας είναι πλειοψηφικός μέτοχος και δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για κάποια από τα δάνεια και για διάστημα 11 ετών, ενώ προσθέτει η εφημερίδα ότι η δανειοδότηση συνεχίστηκε και όταν η εταιρεία Κήρυξ , σταμάτησε κάθε εκδοτική δραστηριότητα”.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network