Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

ΝΔ: Να ξεκαθάρισει η κυβέρνηση τι θα κάνει με το επίδομα θέρμανσης

 
 
Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης κατέθεσαν 18 βουλευτές της ΝΔ, ζητώντας από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την πολιτική της στο θέμα
 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν 18 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία ζητούν από την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την πολιτική της σχετικά με το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης, δεδομένου ότι όπως αναφέρουν βρισκόμαστε ήδη στο Νοέμβριο και, για πολλά νοικοκυριά, η χορήγηση του επιδόματος αποτελεί ζήτημα επιβίωσης.

 

Με την ερώτησή τους οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν επίσης να πληροφορηθούν αν θα υπάρξει αναπροσαρμογή του επιδόματος στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση στη σχετική ανακοίνωση της αναφέρει: "Υπενθυμίζεται ότι το κονδύλι για το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης το 2014 ήταν  210 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι είχε μειωθεί στο μισό. Για φέτος, δημοσιεύματα που δεν έχει διαψεύσει η Κυβέρνηση, αναφέρουν ότι αναμένεται νέα μείωση, τόσο στο επίδομα, όσο και στον αριθμό των δικαιούχων."

 
Περισσότερα: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER