Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

ΝΔ: Ο Κοτζιάς ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση

 
 
Καθυστερημένες αντιδράσεις στην ενεργοποίηση των διπλωματικών μέσων για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που αμφισβητεί η Τουρκία καταλογίζει στον υπουργό εξωτερικών η ΝΔ
 

Καθυστερημένες αντιδράσεις στην ενεργοποίηση των διπλωματικών μέσων για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που αμφισβητεί η Τουρκία καταλογίζει στον υπουργό Εξωτερικών η ΝΔ και επιτίθεται στον Νίκο Κοτζιά υποστηρίζοντας ότι «ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ τονίζει:

«Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει ο κ. Κοτζιάς στην πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, εντός των χωρικών μας υδάτων, στην περιοχή των Ιμίων.

Δυστυχώς, ενώ διευρύνεται η τουρκική προκλητικότητα, ο Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει - και σε αυτό το μέτωπο - να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση. Αντί επικοινωνιακών εξάρσεων, θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία. Και να φροντίζει εκ των προτέρων για τη θωράκιση των εθνικών συμφερόντων».

 
Περισσότερα: Νέα Δημοκρατία

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER