Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

ΝΔ: Τα έδωσαν όλα στο Eurogroup, χωρίς να πάρουν τίποτα

 
 
Η κυβέρνηση ομολογεί ότι οι συντάξεις θα κοπούν και το αφορολόγητο θα μειωθεί, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πήρε ούτε συμφωνία, ούτε ρύθμιση για το χρέος, ούτε ποσοτική χαλάρωση
 

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή το Eurogroup εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία διά του εκπροσώπου τύπου Βασίλη Κικίλια.

 

"Η προπαγάνδα άντεξε μια μέρα. Η κυβέρνηση ομολόγησε ότι και οι συντάξεις θα κοπούν και το αφορολόγητο θα μειωθεί. Όλοι οι Έλληνες, αλλά κυρίως οι αδύναμοι, η μεσαία τάξη και οι νεότερες γενιές θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα ψέματα και το λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ", ανέφερε σε δήλωση του ο κ.Κικίλιας.

"Σαν να μην έφτανε αυτό, τα έδωσαν όλα, χωρίς να πάρουν τίποτε. Ούτε συμφωνία, που είναι στον αέρα, ούτε ρύθμιση για το χρέος, ούτε ποσοτική χαλάρωση", πρόσθεσε ο κ.Κικίλιας, καταλήγοντας: "Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώθηκε, όταν έλεγε ότι η καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης θα είχε μεγάλο κόστος για τους πολίτες και τη χώρα. Στις επόμενες μέρες, θα διαπιστώσουμε όλοι το μέγεθος του ψέματος, της παραπληροφόρησης και της τεράστιας ζημιάς που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν στην οικονομία και την κοινωνία. Η Ελλάδα μπορεί και αξίζει πολύ καλύτερα από την αποτυχία τους".

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER