Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Νίκος Παππάς: Η συνείδησή μας στο γενικό συμφέρον

 
 
Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημείωσε ότι μια αριστερή κυβέρνηση αξιολογεί ποιες υποχωρήσεις θα κάνει, ενώ αναφέρθηκε και στο Mega λέγοντας ότι "ένα κανάλι θα μαυρίσει σε λίγες μέρες επειδή το θέλουν οι ανταγωνιστές"
 

“Μια αριστερή κυβέρνηση αξιολογεί ποιες υποχωρήσεις θα κάνει κρίνοντας το γενικό συμφέρον. Εκεί βρίσκεται η συνείδηση μας, αν θα βελτιώσουμε ή θα χειροτερέψουμε τη ζωή στρωμάτων που θέλουμε να εκφράσουμε” ανέφερε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μάλιστα χαρακτήρισε ανώμαλη κατάσταση τα κεντροαριστερά κόμματα να είναι μόνο απέναντι στην  κυβέρνηση, ενώ για τον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας επεσήμανε: “Από την αρχή του 2015 εισπράχθηκαν 70 εκατομμύρια ευρώ φόροι από τα κανάλια. Χάσαμε στο ΣτΕ με οριακή πλειοψηφία, ωστόσο, τάχιστα το ΕΣΡ θα κάνει το διαγωνισμό γιατί έχει βρει κάποια πράγματα έτοιμα”.

Για το Mega σημείωσε ότι “ένα κανάλι θα μαυρίσει σε λίγες μέρες επειδή το θέλουν οι ανταγωνιστές” σημειώνοντας ότι είναι μια “απολύτως στρεβλή κατάσταση τα κανάλια να έχουν οργανισμό διανομής σήματος” και κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παρέμβει για τα ιστορικά φύλλα.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER