Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

O Μιχελογιαννάκης ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις για το AIDS

 
 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανέφερε πως ήταν φοιτητής όταν έζησε το περιστατικό με την Θεία Κοινωνία και πως πλέον ξέρουμε ότι το AIDS δεν μεταδίδεται με το σάλιο (Ηχητικό)
 

Απαντώντας στους εκπροσώπους του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος "Θετική Φωνή", του "Κέντρου Ζωής" και του Σωματείου "PRAKSIS", ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης αναφέρει ότι έδωσε τις αναγκαίες εξηγήσεις στο πλαίσιο συνέντευξης του στον ρ/σ Alpha 989.

 

"Ξεκαθάρισα την παρεξήγηση η οποία δικαιολογημένα σας διέγειρε", αναφέρει σε επιστολή του, παραπέμποντας στην εν λόγω συνέντευξη.

Όσο για το περιστατικό που περιέγραψε με τη Θεία Κοινωνία και με την λοιμωξιολόγο η οποία δέχθηκε να κοινωνήσει από το ίδιο Δισκοπότηρο με τα οροθετικά παιδιά, υποστηρίζει ότι "συνέβηκε πριν 30 χρόνια, όντας τότε δευτεροετής φοιτητής της Ιατρικής".

"Εκείνη την περίοδο", συμπληρώνει, "υπήρχε πλήρης επιστημονική σύγχυση για τη μετάδοση του ιού του AIDS. Το ανέφερα στην εκπομπή του κ. Κώστα Μπογδάνου, για να δείξω ότι παρά την επιστημονική σύγχυση, ο βαθμός της πίστης επικρατούσε" καταλήγει.

Το ηχητικό της συνέντευξης στον Alpha 989:

 

 

"Τόσα χρόνια που έχω κάνει ιατρική, την θαυματουργική λειτουργία των λειψάνων, την έχω δει. Δικαίωμα μου είναι αυτό. Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο", είπε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

"Τον κάνω τον σταυρό μου στην ιατρική πράξη και έτσι θεραπεύω. Δόξα τον Θεό τα πάω καλά με τους ασθενείς μου. Εκεί διαφώνησα με τον Φίλη. Έχω δει άνθρωπο να του κάνω υπέρηχο με διατατική μυοκαρδιοπάθεια με 15% και με τη πίστη και ένα τάμα να τον βλέπω να φτάνει στο 60% και 65%. Εναλλακτικές υποστηρικτικές θεραπείες τις δέχομαι αρκεί να τις πιστεύει ο άλλος.

Μόνο η πίστη σε κάνει να αναπτύσσεις αυτοάμυνα και να πηγαίνεις καλύτερα. Τότε παλιά που ήμουν φοιτητής δεν γνωρίζαμε αν με το σάλιο μεταδίδεται το AIDS πριν από 20 χρόνια. Τότε έγινε αυτό με την Θεία Κοινωνία που είχα πει. Πράγματι, σήμερα ξέρουμε πως δεν μεταδίδεται με το σάλιο".

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER