Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των ΜΜΕ που έπαιξαν δηλώσεις Κασιδιάρη

 
 
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την προβολή από ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς του βίντεο της ΧΑ από κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής
 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, βιντεοσκόπησε σήμερα με το κινητό του την στημένη του "έκρηξη", την ώρα που συνεδρίαζε κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, και την ανάρτησε στην ιστοσελίδα της Χ.Α.

 

Το βίντεο "έπαιξε" στα περισσότερα τηλεοπτικά δελτία αλλά και στο news 247 σαν τεκμήριο της αθλιότητας και των προσβολών μέσα στο κοινοβούλιο, από μέλη της Χρυσής Αυγής που τελικά αποβλήθηκαν από τη διαδικασία. Παρόλα αυτά, η αναπαραγωγή του βίντεο, φαίνεται πως δεν άρεσε στην Κουμουνδούρου που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

"Η πλειοψηφία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών επέλεξε σήμερα να δώσει βήμα στον ρατσισμό, τις ύβρεις, την τραμπούκικη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Προέβαλαν το βίντεο που τραβήχθηκε παράνομα, από κινητό τηλέφωνο χρυσαυγιτών βουλευτών, κατά τη διάρκεια, μάλιστα, μιας κεκλεισμένων των θυρών, για εθνικούς λόγους, συνεδρίασης της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Η δικαιολογία ότι, δήθεν, η προβολή τέτοιων συμβάντων γίνεται με σκοπό την καταδίκη τους, μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί".

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER