Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις από τη ΝΔ για τις καταγγελίες περί φακελώματος

 
 
Την παρέμβαση της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για "σιωπή" από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας
 

«Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το "φακέλωμα" των πολιτών, η ΝΔ άλλαξε την πλατφόρμα εγγραφής (αφού πρώτα είχε "κατεβάσει" την επίμαχη σελίδα) ώστε να μην εμφανίζονται τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών. Η σιωπή της για το ζήτημα, όπως και η αλλαγή της πλατφόρμας, δεν την απαλλάσσει από τα ερωτήματα που αφορούν στην υποκλοπή προσωπικών δεδομένων των πολιτών», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Τα ερωτήματα παραμένουν: Διατηρεί προσωπικά δεδομένα των πολιτών; Υπήρξε ενημέρωση της αρμόδιας Αρχής Διασφάλισης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη διατήρηση και επεξεργασία τους; Δεν έχουμε  καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να ποιεί τη νήσσα γύρω από το θέμα. Καλούμε την Αρχή Διασφάλισης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να το διερευνήσει και να κινηθεί βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network