Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές στηρίζουν τη στρατηγική Τσίπρα για μεταναστευτικό και Brexit

 
 
Ικανοποιημένοι οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές για την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να απειλήσει με βέτο τη συμφωνία με τη Μ. Βρετανία
 

«Έξυπνη στρατηγική κίνηση που πιέζει προς μία ευρωπαϊκή λύση», χαρακτηρίζουν οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να απειλήσει με βέτο τη συμφωνία με τη Μ. Βρετανία.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιταλική έκδοση της Huffington Post, η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκφράζει την ικανοποίησή της για την προαναφερόμενη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγές προσκείμενες στους Ευρωπαίους σοσιαλιστές αναφέρουν τα εξής: «Η απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να απειλήσει με βέτο τη συμφωνία με τη Μ. Βρετανία εάν δεν διασφαλιστεί ότι τα ελληνικά σύνορα θα μείνουν ανοιχτά, είναι μια πολύ έξυπνη στρατηγική κίνηση που πιέζει προς μία ευρωπαϊκή λύση σε ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα» .

Η στάση αυτή του Έλληνα πρωθυπουργού οδηγεί στην ανάγκη για κοινή ευρωπαϊκή αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΕΕ και επαναφέρει την ανάγκη για κοινές ευρωπαϊκές λύσεις στη λογική της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και συμπαράστασης, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

 
Περισσότερα: Τσίπρας

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER