Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Με Άδωνι στην Αττική

 
 
Τις υποψηφιότητες του ΛΑΟΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Τον Άδωνι Γεωργιάδη επέλεξε για την περιφέρεια Αττικής, με αντιπεριφερειάρχη τον Θανάση Πλεύρη
 
 

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Όπως τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σ’ αυτές τις εκλογές το κόμμα κατέρχεται χωρίς αντιπαλότητα και δογματισμό, με πρωταρχικό στόχο να εξυπηρετηθεί η πατρίδα. Είπε ακόμη ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι το κόμμα που θα γελάει στις 7 Νοεμβρίου, καθώς ήδη κέρδισε τη πρώτη μάχη, αυτή του Τύπου, αφού, όπως είπε, όλοι ασχολούνται με τις επιλογές του κόμματος.

Ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητα του βουλευτή Θανάση Πλεύρη, ως αντιπεριφερειάρχη Αθηνών και την υποψηφιότητα του βουλευτή Λάρισας Αστέριου Ροντούλη ως περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Επίσης ανακοίνωσε τη στήριξη για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Παπανδρέου, στα Επτάνησα του πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπ. Σπύρου, στο Νότιο Αιγαίου του πρώην νομάρχη Μπάμπη Κόκκινου και στην περιφέρεια Ηπείρου την υποψηφιότητα του νυν νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλ. Καχριμάνη.

Για το δήμο Αθηναίων και το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη ο ΛΑΟΣ θα προτείνει πέντε στελέχη του κόμματος. Τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Μαργέτη, τον Απόστολο Μπαμίχα, τον Θεόδωρο Ρουμπάνη και τη Βάσω Τσιαντιέρη.

Για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη Τρίτη, όπου το κόμμα θα ανακοινώσει και άλλες υποψηφιότητες.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έθεσε ως πήχη στον Άδωνι Γεωργιάδη το 14%, ποσοστό που είχε φέρει ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος.

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε στο βήμα το βουλευτή Μάκη Βορίδη, λέγοντας ότι "όσοι θέλουν να διεμβολίσουν το κόμμα τους λέω ότι ο Μάκης Βορίδης έχει την πλήρη υποστήριξη μου και να περιμένετε ότι θα είναι πιο μπροστά από μπροστά".

 

 

 

 

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER