Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Όλα τα σενάρια υπό εξέταση για τη Novartis

 
 
Σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη στάση της κυβέρνησης ως προς την δικογραφία για την υπόθεση Novartis.
 

Χωρίς αποφάσεις ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναφορικά με την δικογραφία για τη Novartis, καθώς εκτιμήθηκε ότι τα νομικά και πολιτικά θέματα που έχουν ανοίξει θέλουν κι άλλο χρόνο εξέτασης.

 

Εξάλλου, μετά τη συνεδρίαση, ανώτατη κυβερνητική πηγή υποστήριζε πως "θα συνεχιστεί η μελέτη της δικογραφίας και η συζήτηση για την διευκρίνιση όλων των νομικών ζητημάτων". "Η συζήτηση θα συνεχιστεί σε νέα συνεδρίαση του οργάνου. Τις επόμενες μέρες θα λάβουμε τις αποφάσεις μας", έλεγε η ίδια ανώτατη κυβερνητική πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλωστε, στην συνεδρίαση εξετάστηκαν πολλά και διαφορετικά σενάρια, ενώ οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως δεν πρέπει να γίνει καμία βιαστική κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε "αυτογκόλ". Στο πλαίσιο αυτό, αν και είχε αποφασιστεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, εν τέλει αυτή αναβλήθηκε προκειμένου να διεξαχθεί όταν θα υπάρχει καθαρότερη εικόνα για την δύσοσμη υπόθεση της Novartis.

 
Περισσότερα: Novartis, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER