Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οργή Μανωλίδου για Πολάκη: 'Ντροπή. Άνδρες είναι αυτοί';

 
 
Μέσω ενός αιχμηρού tweet επέλεξε να απαντήσει η Ευγενία Μανωλίδου στα όσα είπε εναντίον της στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας
 

Ούτε η Ευγενία Μανωλίδου δεν γλίτωσε από τα πυρά που εξαπέλυσε νωρίτερα στη Βουλή κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τη σύζυγο του αντιπροέδρου της Ν.Δ., ότι με ραβασάκια διόριζε ρουσφετολογικά άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν ο κ. Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας.

 

«Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος γιατί δεν με βαστά κανένας. Εσένα όμως σε βαστάνε. Έστελνες ραβασάκια και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον θα διορίσουν  στο ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε: «Ταΐζατε ένα σύστημα με τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ που έφτασε και στα 20 εκατ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζει». «Παρέα με τους δικούς σου της ΔΑΚΕ μοιράζατε ρουσφετάκια, βολέματα, γλειψίματα» πρόσθεσε.

Σ΄αυτές τις βαρύτατες καταγγελίες επέλεξε να απαντήσει η Ευγενία Μανωλίδου κάνοντας ένα αιχμηρό tweet. "Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου για όσα ψευδή ακούστηκαν σήμερα. Τώρα εμπλέκουν και συζύγους; Ντροπή τους. Άνδρες είναι αυτοί;" αναρωτήθηκε.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER