Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Παναγούλης: Ντροπή σας, οι πρόσφυγες δεν είναι 'άνθρωποι ποντίκια'

 
 
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, με αφορμή τους χειρισμούς της, στο προσφυγικό
 

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Στάθης Παναγούλης σχολιάζοντας τα γεγονότα και τις εξελίξεις στο θέμα του προσφυγικού, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.

 

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής τονίζει ότι ''η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής την τραγωδία των προσφύγων και ευτυχώς το φιλότιμο και η περηφάνεια ορισμένων πολιτών τιμούν την ελληνική φιλοξενία''.

Η δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Απαθής η Κυβέρνηση παρακολουθεί την τραγωδία των προσφύγων στη χώρα μας. Αποτέλεσμα της δραματικής κατάστασης των κατατρεγμένων συνανθρώπων μας, είναι οι ανίκανοι κυβερνητικοί διαχειριστές, αυτής της κρίσης. Τοποθετήθηκαν σε πόστα ανθρωπιστικής βοήθειας, άνθρωποι, που είναι ανίδεοι, ανεύθυνοι και μάλλον αναίσθητοι, στο δράμα που συντελείται στα λασπόνερα της Ειδομένης, στις τρώγλες του Πειραιά και στα νησιά μας.

"Άνθρωποι ποντίκια" δηλαδή πρόσφυγες και μετανάστες αργοπεθαίνουν στη χώρα μας και δυστυχώς αφήνουν παγερά αδιάφορους τους διαχειριστές του προσφυγικού θέματος. Έστω κι αυτή την στερνή στιγμή, ας μεριμνήσει η Κυβέρνηση, να τοποθετηθούν καταλύματα για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στην Ειδομένη, στον Πειραιά και στα νησιά μας, ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές τους ανάγκες όπως ο αξιοπρεπής ύπνος τους, η καθαριότητα, η θέρμανση και φυσικά η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ευτυχώς το φιλότιμο και η υπερηφάνεια ορισμένων πολιτών, τιμούν την Ελληνική φιλοξενία".

 
Περισσότερα: Πρόσφυγες

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER