Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Παπαγγελόπουλος: Κάποιος που δεν θέλει να διαβάσει τη διάταξη, προβάλλει αντιρρήσεις

 
 
Έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλου, σε ερώτηση δημοσιογράφου γύρω από τη νέα διάταξη για τη νομιμοποίηση παρανόμως αποκτηθέντος υλικού
 

Έντονη ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπουλου, σε ερώτηση δημοσιογράφου γύρω από τη νέα διάταξη για τη νομιμοποίηση παρανόμως αποκτηθέντος υλικού.

 

Η ερώτηση έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξη τύπου για το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και του κρατίδιο Β. Ρηνανίας - Βεστφαλίας και αφορούσε στις έντονες αντιδράσεις του νομικού κλάδου:

"Δεν παραβιάζεται κανένα δικαίωμα! Αντίθετα βοηθάει! Χρειάζεται χρόνος για να γίνουν ζυμώσεις" υπογράμμισε ο Δημ. Παπαγγελόπουλος.

Η ερώτηση αναφερόταν σε χιλιάδες δικηγόρους και ενώσεις που αντιδρούν στην επίμαχη διάταξη:

"Δεν ξέρω αν πρόκειται για 42.000 δικηγόρους. Έχουμε πικρή εμπειρία με τα προεδρία και τις αποφάσεις τους. Πως υφαρπάζουν υπογραφές άλλων. Κάποιος που δεν θέλει να διαβάσει τη διάταξη προβάλει αντιρρήσεις. Μέχρι το 2007 επιτρεπόταν άλλωστε...", απάντησε προσθέτοντας με νόημα: "Την επόμενη μέρα που κλήθηκαν οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι και διαπιστώθηκαν τα πρώτα μεγάλα πρόστιμα αλλά και με τον ερχομό του κ. Μποργιανς, αναζωπυρώθηκε το θέμα. Τυχαίο; Δε νομίζω"

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER