Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Παπαρήγα: Ντροπή να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για Οκτωβριανή Επανάσταση

 
 
Η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ εξήγησε στη Βουλή γιατί καταψηφίζει το κόμμα της την νομική αναγνώριση φύλου. Απάντηση στις αναφορές Κοντονή για Στάλιν.
 

Eπίθεση στην κυβέρνηση για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αλλά και για τις θέσεις που διατύπωσε ο Σταύρος Κοντονής υπέρ της Οκτωβριανής επανάστασης εξαπέλυσε στη Βουλή η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

 

Η κυρία Παπαρήγα υποστήριξε ότι είναι «ντροπή» να μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για Οκτωβριανή Επανάσταση. «Δεν ντρέπεστε;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στα έδρανα της κυβέρνησης. Κατέκρινε, όμως, και τις αναφορές του κ. Κοντονή περί «δεξιάς παρέκκλισης του Στάλιν» καταγγέλλοντας την «σταλινολογία» όπως έιπε του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ τάχθηκε, όμως, και ξεκάθαρα εναντίον του νομοσχεδίου το οποίο καταψηφίζει το κόμμα της. «Το νομοσχέδιο καλλιεργεί τη νομική πλάνη και αυταπάτη γιατί στηρίζεται στο ατομικό βίωμα. Αυτό δεν αρκεί για να γίνει νόμος» δήλωσε η κυρία Παπαρήγα. Καταλόγισε, μάλιστα, στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δημιουργεί έναν «ιδεολογικό πολτό». «Κάνετε λαθρεμπόριο αριστερών ιδεών» καταλόγισε χαρακτηριστικά στην κυβέρνηση.

Αντίδραση Ν. Βούτση στις αναφορές Παπαρήγα περί απόψεων που χρήζουν ψυχιάτρου

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αντέδρασε όμως έντονα στην αναφορά της κυρίας Παπαρήγα ότι ορισμένες απόψεις της συμπολίτευσης χρήζουν ψυχιάτρου. «Καμία από τις απόψεις που ακούγονται εδώ δεν δεν χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης» τόνισε αυστηρά ο κ. Βούτσης.

 
Περισσότερα: K.K.E

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER