Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Παππάς: Αναμένουμε απτά αποτελέσματα συνεργασίας με τις ΗΠΑ

 
 
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, που συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις ΗΠΑ, μιλάει για τις προσδοκίες απ' τη σημερινή συνάντηση του με τον Ντόναλντ Τραμπ
 

Την πεποίθηση ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ θα φέρει απτά αποτελέσματα στη συνεργασία των δύο χωρών, τόσο σε γεωστρατηγικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, εξέφρασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

 

Παράλληλα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, που συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο ταξίδι στις ΗΠΑ, σημείωσε ότι «αυτή η επίσκεψη λαμβάνει χώρα σε μια πάρα πολύ καλή στιγμή για την Ελλάδα».

«Μια στιγμή», είπε, «όπου παγκοσμίως, απ' όλες τις πλευρές αναγνωρίζεται ο κρίσιμος ρόλος που μπορεί να παίξει η χώρα για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή». «Και βεβαίως» συνέχισε, «σε μια στιγμή κατά την οποία τα μακροοικονομικά δεδομένα βελτιώνονται σε καθημερινή βάση, τα αποτελέσματα δικαιώνουν την επιλογή μιας πολιτικής, η οποία είχε μεν δύσκολες αποφάσεις αλλά προτεραιοποίησε και την προστασία των αδύνατων στρωμάτων και καταπολεμά και τη γραφειοκρατία και νομίζω ότι θα είναι η πιο παραγωγική επίσκεψη έλληνα πρωθυπουργού που έχει γίνει ποτέ».

Όσο, δε, για τις προσδοκίες της συνάντησης με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι κατά τη γνώμη του «θα αποτυπωθεί αυτό ακριβώς το κλίμα» και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι θα έχουμε και πολύ απτά αποτελέσματα σε σχέση με στις σχέσεις των δύο χωρών τόσο σε επίπεδο συνεργασίας γεωστρατηγικής όσο και οικονομικής».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

 
Περισσότερα: Κυβέρνηση, ΗΠΑ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER