Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Παππάς: Αποστολή μας είναι η οριστική έξοδος της Ελλάδας από την κρίση

 
 
Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται με την ελληνική αντιπροσωπεία διαπραγμάτευσης εξηγεί πως η Ελλάδα έχει άποψη, προτάσεις και αποφασιστικότητα
 

"Αποστολή μας είναι η οριστική έξοδος της Ελλάδας από την κρίση και η αποφυγή περιπετειών για όλη την Ευρώπη", τονίζει σε αποκλειστική δήλωσή του στην Αυγή της Κυριακής ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ο οποίος προσθέτει ότι "οι προηγούμενες συνταγές δεν το πέτυχαν".

Την Κυριακή διπλωματικές  πηγές τονίζουν πως αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους θεσμούς, μετά από συζητήσεις που έλαβαν χώρα το Σάββατο, γύρω από τα διαδικαστικά της διαπραγμάτευσης, ενώ στην πρώτη γραμμή των κρίσιμων συζητήσεων βρεθεί η αναδιάρθρωση του χρέους.

 

"Η Ελλάδα", τονίζει ο κος Παππάς, "έχει άποψη, προτάσεις, αποφασιστικότητα, να συνεργαστεί με τους εταίρους για να ξεφύγει από την εξοντωτική λιτότητα με βιώσιμο χρέος και κοινωνική συνοχή. Χρειάζεται πολιτική λύση". Στις διαβουλεύσεις παρόντες αναμένεται να είναι εκπρόσωποι της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, καθώς και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή των εκπροσώπων της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, αυτή είναι συναρτημένη με την αξιολόγηση των ελληνικών προτάσεων που παρουσιάζονται στις Βρυξέλλες.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER