Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Άνοιξε το στέκι του Παλιού ΠΑΣΟΚ - Το News 24/7 ήταν εκεί

 
 
Πλάνα του News 24/7 από τα εγκαίνια του πρώτου αυθεντικού σοσιαλιστικού κέντρου διασκέδασης που άνοιξε τις πύλες του στο Γκάζι
 

Φωτογραφίες Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson - News 24/7

Τα εγκαίνια του πρώτου αυθεντικού σοσιαλιστικού κέντρου διασκέδασης, υπό το όνομα "Η Αλλαγή", έγιναν την Πέμπτη, ανήμερα του Αγίου Ανδρέα (προφανώς), στην οδό Βουτάδων (60) στο Γκάζι.

 

Πίσω από το πράσινο θεματικό εγχείρημα, κρύβεται η ομάδα του Παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου με "ανάδοχο έργου" το Cap Cap. Στα εγκαίνια, οι μουσικές ήταν βγαλμένες από τα βάθη των 80s και των 90s με ξένες επιτυχίες που μας μεγάλωσαν και ελληνικούς λαϊκούς ύμνους που στιγμάτισαν μια ολόκληρη εποχή, όπως το "αυτός ο άνθρωπος αυτός".

Το Σοσιαλιστικό καφέ μπαρ θα ξεκινήσει επισήμως να λειτουργεί τη Δευτέρα που μας έρχεται και θα περιλαμβάνει πράσινες θεματικές βραδιές. Τα ποτά και τα φαγητά που θα σερβίρονται, θα φέρουν ΠΑΣΟΚικά ονόματα. Για παράδειγμα, τα κοκτέιλ λέγονται: Συμβόλαιο με τον λαό, Ραντεβού με την Ιστορία, Kir Social, Married Margarita, Τενεκές Ξεγάνωτος, ΠΑΣΟΚιτο, και Πρόεδρος, ενώ στον ίδιο χώρο θα μπορείτε να πιείτε κρασί "Μεθυσμένο Ήλιο". Σήμα κατατεθέν του χώρου, το μπαλκόνι της Αλλαγής και τα video projections που παίζονται σε τεράστια τηλεόραση που στεφανώνεται από ένα μεγάλο, παραδοσιακό σπιτικό σεμεδάκι.

Πάρτε μια γεύση από τη βραδιά της Πέμπτης:

 

Ακολουθούν φωτογραφίες, λίγο πριν τα εγκαίνια:

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER