Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τσίπρας: Γεια σου ρε μεγάλε, τη γραβάτα σου θέλω

 
 
Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Έλληνας πρωθυπουργός μοίρασε ο ίδιος δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης. Ξεχώρισε η συνομιλία με μικρό αγόρι, από το οποίο ζήτησε να του δώσει τη γραβάτα του (vid)
 

Στο «Δημήτρειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου. Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε στο κέντρο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο. Με δύο παιδικά τραγούδια, ένα ελληνικό και ένα αραβικό, και λουλούδια υποδέχθηκαν τα παιδιά τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τους μοίρασε δώρα και παιχνίδια.

 

 

Ο πρωθυπουργός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και παρέδιδε ο ίδιος ένα, ένα τα δώρα στα παιδιά, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στις μπάλες που εκτόξευε επιδέξια σε όσους τις επιθυμούσαν. Από την επίσκεψη όμως ξεχώρισε μια συνομιλία του με ένα από τα παιδιά του κέντρου. Όταν ο κ. Τσίπρας του έδωσε το δώρο του, του είπε: "Γεια σου ρε μεγάλε, τη γραβάτα σου θέλω". Λέτε να θεωρεί πως το ζήτημα του χρέους φτάνει σιγά, σιγά σε ένα αίσιο τέλος και πρέπει και εκείνος να δέσει τη γραβάτα του για να "το γιορτάσει";

Δείτε το στιγμιότυπο:

Το Κέντρο «φιλοξενεί» καθημερινά παιδιά από την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια και από άλλες χώρες. Εκεί έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν μετά το σχολείο, να μελετήσουν τα μαθήματά τους και να απασχοληθούν δημιουργικά, μέχρι να επιστρέψουν το απόγευμα στις οικογένειές τους.

 
Περισσότερα: Τσίπρας

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER