Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Χάλασαν τα κανάλια της τηλεόρασης σου; Η επική απάντηση του Νίκου Παππά

 
 
Τι απάντησε, ο υπουργός Επικρατείας, μέσω twitter σε καυστικό meme που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο για τις τηλεοπτικές άδειες
 

Η διαδικασία της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε πονοκέφαλο για δεκάδες ηλικιωμένους που ήθελαν να μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κανάλια, αλλά και τους εγγονούς τους που έπρεπε να ρυθμίσουν από την αρχή τη συσκευή των παππούδων τους μετά την ψηφιοποίηση του σήματος.

Με τη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και τις προθέσεις της κυβέρνησης στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα δηκτικό meme για το θέμα. "Αν τα κλείσει τελικά, θα στείλω τον παπάρα τον Παππά να ξαναρυθμίσει τα νέα κανάλια στην τηλεόραση της γιαγιάς μου. Εγώ δεν ξαναμπλέκω" έγραφε το meme, του οποίου ο δημιουργός μάλλον δεν περίμενε απάντηση από τον υπουργό.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε πρόθυμος να προστρέξει στη ρύθμιση των καναλιών της γιαγιάς. "Εντάξει φίλε, θα πάω" έγραψε επαναδημοσιεύοντας την εν λόγω εικόνα.

 

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER