Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πιτσιόρλας: Η Κεντροαριστερά θα συζητήσει για το μέλλον της χώρας με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΝΔ;

 
 
"Συζήτηση σε τρία επίπεδα: στρατηγική βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης, συνταγματική αναθεώρηση και ευρωπαϊκή προοπτική", τόνισε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης
 

«Η προοπτική ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης ματαιώνει τα σενάρια περί εκλογών και δημιουργεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα θα πρέπει να οργανώσει το αύριο», δηλώνει ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

 

Με δεδομένο μάλιστα, ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα εκ των πραγμάτων θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων», τότε, σημειώνει ο κ. Πιτσιόρλας μιλώντας στο Βήμα, «η κυβέρνηση οφείλει να ανοίξει -και θα ανοίξει- μια μεγάλη συζήτηση σε τρία επίπεδα: Στρατηγική βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης. Συνταγματική αναθεώρηση. Ευρωπαϊκή προοπτική- θέση και ρόλος της Ελλάδας».

Μάλιστα, «οι όποιες συμμαχίες», είναι η άποψη του κ. Πιτσιόρλα, «πρέπει να οικοδομηθούν στη βάση προγραμματικών συμπτώσεων στα τρία αυτά πεδία. Απέναντι σε μια τέτοια πρωτοβουλία, οι δυνάμεις της λεγόμενης Κεντροαριστεράς θα κληθούν να τοποθετηθούν… αποτελεί πρόκληση προς την Κεντροαριστερά για διάλογο. Θα κουβεντιάσουν για το μέλλον της χώρας με εμάς ή με τη ΝΔ;».

 
Περισσότερα: Κυβέρνηση

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER