Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ποτάμι για δήλωση Μάρδα: Οι ανοησίες είναι τζάμπα

 
 
Ποια ήταν η αντίδραση του Ποταμιού στη δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, για επενδύσεις 250.000 ευρώ από τους πρόσφυγες
 

"Οι Έλληνες με αυτά που ακούν, θα μεταναστεύσουν και οι πρόσφυγες θα γίνουν οι μεγάλοι επενδυτές", σχολιάζει το Ποτάμι, για τη δήλωση Μάρδα, σχετικά με την ανεύρεση πόρων από τους πρόσφυγες.

 

"Η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές, αλλά χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες! Αρκεί «να έχουν 250.000 ευρώ και θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση» όπως δηλώνει ο υφυπoυργός κ. Μάρδας. Μπράβο. Μαζί με το μεταναστευτικό η κυβέρνηση λύνει και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Οι Έλληνες - με αυτά που ακούν -θα μεταναστεύσουν και οι πρόσφυγες θα γίνουν οι μεγάλες επενδυτές", αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο κύριος Μάρδας υπογράμμισε πως «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής».

Δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για το από που θα προέλθουν τα 5 δισ. ευρώ που αναφέρονται ως δημοσιονομικό κενό σήμερα και σημείωσε «πως δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από φόρους με τη σημερινή μορφή τους. Υπάρχουν διάφορα σενάρια υπό συζήτηση σήμερα εντός της κυβέρνησης».

 
Περισσότερα: Πρόσφυγες

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER