Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ποτάμι για Στουρνάρα: Πράξη δημοκρατικής ευθύνης ο έλεγχος των κυβερνητικών ενεργειών

 
 
Για απόδειξη αυταρχισμού και χρήση της εξουσίας της κατηγορεί την κυβέρνηση το Ποτάμι. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος
 

"Οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι", αναφέρει το Ποτάμι, "όταν γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων, που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της, όπως έγινε με την πειθαρχική δίωξη Ντογιάκου".

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, το Ποτάμι αναφέρει:

Προφανώς σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου. Ούτε η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όταν όμως γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της, όπως έγινε με την πειθαρχική δίωξη Ντογιάκου, οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι. Ειδικά μάλιστα όταν ο Γ.Στουρνάρας με πολλές παρεμβάσεις του, και παλιότερα και πρόσφατα, έχει δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει τον αυταρχισμό της και πώς χρησιμοποιεί την εξουσία της, γι΄αυτό ο έλεγχος των ενεργειών της είναι πράξη δημοκρατικής ευθύνης.

 
Περισσότερα: Στουρνάρας

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER