Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Προκλητικός ο Τσαβούσογλου, μίλησε για τουρκική μειονότητα στη Θράκη

 
 
Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε μήνυμα, ότι ο κατηγορούμενος ψευτομουφτής είναι υπό την προστασία της Άγκυρας
 

Την Ξάνθη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος Τσβούσογλου και αφού μίλησε για τουρκική μειονότητα, επισκέφτηκε τον ψευτομουφτή Ξάνθης.

 

Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καταργώντας το πρωτόκολλο μέσα σε Ελληνικό Έδαφος, επισκέφτηκε τον ψευτομουφτή ο οποίος είναι κατηγορούμενος από τις Ελληνικές αρχές, στέλνοντας μήνυμα ότι ο κατηγορούμενος ψευτομουφτής είναι υπό την προστασία της Άγκυρας.

Η επίσκεψη Τσαβούσογλου σε συνδυασμό με τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και τις σκληρές δηλώσεις από τον άλλο αντιπρόεδρο της κυβέρνηση για την Κύπρο ταυτόχρονα, δίνουν το μήνυμα σε αυτή τη γωνιά της υφηλίου όπου παίζονται τεράστια οικονομικά και γεωπολιτικά παιγνίδια.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με όσα γίνονται στην Χειμάρα από την Αλβανία, η Άγκυρα στέλνει το μήνυμα στους μεγάλους παίχτες ότι κακώς ποντάρουν στην Ελλάδα. Με αυτές τις συμπεριφορές οι Τούρκοι παρουσιάζουν την Χώρα μας σαν ένα κουτσό άλογο όπου στην γεωστρατηγική κούρσα που ξεκίνησε στην περιοχή μας λόγω των ενεργειακών κοιτασμάτων η Ελλάδα θα φτάσει δεύτερη.

Πηγή: thrakitoday.com

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER