Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ από τα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών

 
 
Τον προβληματισμό του για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών εξέφρασε με ανάρτηση του στα social media ο διευθυντής της Κ.Ο του κόμματος
 

Ο διευθυντής της Κ.Ο του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης, σε ανάρτησή του στα Social Media έκανε λόγο για αρνητική εξέλιξη τόσο για τις προοδευτικές δυνάμεις όσο και για το ευρωπαϊκό εγχείρημα, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών.

 

«Η μετατόπιση του πολιτικού άξονα στη Γερμανία προς την ακροδεξιά και τους σκληρούς νεοφιλελεύθερους είναι αρνητική εξέλιξη και για τις προοδευτικές δυνάμεις και για το ευρωπαϊκό εγχείρημα. Αυτός όμως είναι ο πολιτικός σπόρος που φυτεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα δίνει "καρπούς. Η ευρύτατη αριστερά πρέπει να ανασυνταχθεί, να αναστοχαστεί, να αναδιοργανωθεί και να προσδιοριστεί εκ νέου ώστε να δώσει τις μάχες από θέση αντιπολίτευσης στη κοινωνία και στη Βουλή, να προετοιμάσει την αντιπρότασή της για την επόμενη μέρα και με την πλατύτερη δυνατή ενότητα, να ανακτήσει κοινωνικές συμμαχίες και να οικοδομήσει νέες, να διεκδικήσει να διευρύνει το χώρο για τις ιδέες της στην γερμανική κοινωνία.», έγραψε.

 
Περισσότερα: Γερμανικές εκλογές

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER