Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Σακελλαρίδης: Μέχρι την Κυριακή συμφωνία. Κανένας λόγος ανησυχίας για τις τράπεζες

 
 
Σκοπός είναι μέχρι την Κυριακή να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
 

Η αισιοδοξία της κυβέρνησης εδράζεται σε στοιχεία, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε ότι σκοπός είναι μέχρι την Κυριακή να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.

 

Ο κ. Βαρουφάκης χαίρει της στήριξης του Πρωθυπουργού και της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσε επίσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους εταίρους, διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει περίπτωση χρεοκοπίας. Αναφερόμενος στην διαδικασία της συμφωνίας εξήγησε:

"Μιλάμε για κοινό κείμενο της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς. Εκεί που υπάρχει συμφωνία είναι ώρα να καταγραφούν στο χαρτί. Αυτά που είναι ανοιχτά επίσης πρέπει να κλείσουν και να καταγραφούν και αυτά στο χαρτί και να αποτελέσουν μια συμφωνία".

Μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχει παραμικρός λόγος ανησυχίας σε σχέση με τις τράπεζες. "Ο Πρωθυπουργός συστήνοντας ψυχραιμία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό, (σχετικές με τις τράπεζες και τον έλεγχο κεφαλαίων) οι οποίες με τρόπο αρκετά ανεύθυνο ανοίγουν τέτοια ζητήματα", είπε.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής των Βαλκανίων

Η ελληνική κυβέρνηση και η Ελλάδα έχει τονίσει επανειλημμένα την σημασία της ευρωπαϊκής προοπτικής των Βαλκανίων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

"Φορείς που εμφορούνται από άλλες αντιλήψεις υπονομεύουν την προοπτική αυτή". Σημείωσε ότι σχετικές δηλώσεις, για την στάση της Αλβανίας, έχει κάνει το Υπουργείο Εξωτερικών.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER