Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Σπυράκη για F16: Θολή συμφωνία για την αναγκαία αναβάθμιση

 
 
"Λόγω της προχειρότητας του κ.Τσίπρα χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τον τόπο", υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΝΔ, σχολιάζοντας την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ
 

Την επιχείρηση αποδόμησης της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας ναι μεν αναγκαία την αναβάθμιση των F16, αλλά θολή τη σχετική συμφωνία που έκλεισε ο πρωθυπουργός.

 

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, δήλωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε πόσο ευνοϊκή είναι η συγκυρία για τη χώρα μας, καλώντας τον πρωθυπουργό να την αξιοποιήσει στο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως τόνισε η κ. Σπυράκη, από το αποτέλεσμα αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας αρκέστηκε, τελικά, μόνο σε μία θολή συμφωνία για την αναγκαία αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

«Για όλα τα εθνικά θέματα και τις επενδύσεις που τόσο χρειάζεται η χώρα δεν υπήρξε κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα. Μόνο ευχολόγια. Δυστυχώς, λόγω της προχειρότητας του κ. Τσίπρα χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για τον τόπο μας» υπογράμμισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

 
Περισσότερα: Νέα Δημοκρατία

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER