Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στη Σερβία μεταβαίνει ο Γ. Κατρούγκαλος

 
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα έχει σειρά επαφών με Σέρβους υπουργούς, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας - Σερβίας
 

Σειρά συναντήσεων με Σέρβους υπουργούς θα έχει κατά την τετραήμερη επίσκεψή του στο Βελιγράδι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σερβία, από σήμερα έως τις 7 Δεκεμβρίου, ο κ. Κατρούγκαλος πρόκειται να συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών κ. Ντάτσιτς, τον υπουργό Οικονομίας κ. Κνέζεβιτς και την υπουργό Ευρωπαϊκής Ενσωμάτωσης κα Γιοκσίμοβιτς.

Επίσης, ο κ. Κατρούγκαλος θα εκφωνήσει ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Σερβικού Κοινοβουλίου. Περαιτέρω, θα απευθύνει χαιρετισμό στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας - Σερβίας, στο οποίο συμμετέχουν 37 ελληνικές επιχειρήσεις και 103 σερβικές, και θα συναντήσει τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών προσεκλήθη από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης».

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER