Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στην Αμφίπολη ο Καραμανλής

 
 
Ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τον εξάδελφό του θα επισκεφτούν τον τύμβο και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Πρώτη Σερρών σε μία κίνηση με συμβολισμό
 

Την Αμφίπολη Σερρών και τον Τύμβο Καστά αναμένεται να επισκεφθεί το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον εξάδελφο του, βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα.

 

Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί τα Οχυρά Ρούπελ και αργότερα θα μεταβεί στην Πρώτη Σερρών, στη γενέτειρα της οικογένειας.

Ή επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στον αρχαιολογικό χώρο ήταν προγραμματισμένη εδώ και ημέρες , ωστόσο είχε κρατηθεί μυστική καθώς δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα. Πρόκειται όμως για μία επίσκεψη με ενδιαφέροντες πολιτικούς συμβολισμούς καθώς ή ανακάλυψη του τυμβου επί πρωθυπουργίας Σαμαρά και ο χειρισμός του θέματος τότε είχε δώσει λαβή για σχόλια περί πολιτικής εκμετάλλευσης του ευρήματος από την τότε κυβέρνηση.

Ο κ.Καραμανλης επισκέπτεται τον αρχαιολογικό χωρο, που πλέον έχει φύγει από το επίκεντρο της δημοσιότητας, για πρώτη φορά, θέλοντας να συμβολισει τη σημασία της ανακάλυψης για την περιοχή και τη χώρα καίτοι βεβαίως δεν πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξανδρου.

Για τη μετάβαση των δύο πολιτικών στο χώρο που δεν είναι επισκέψιμος για το κοινό έχει δοθεί ειδικη άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού ενώ την ξενάγηση θα αναλάβει ο έφορος αρχαιοτήτων της περιοχής

 
Περισσότερα: Καραμανλής

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network