Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στην Αρχαία Ελεύθερνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 
 
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πόλης και το μουσείο όπου συγκεντρώνονται εκθέματα (pics)
 

Ιδιωτική επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ρέθυμνο για να βρεθεί όπως είχε εκφράσει την επιθυμία από παλαιότερα στο Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας.

 

Ο κ. Μητσοτάκης που το τριήμερο της Αποκριάς βρίσκεται στην Κρήτη, ξεναγήθηκε στο χώρο από τον αρχαιολόγο Νίκο Σταμπολίδη ενώ συνοδευόταν από τη σύζυγό του, τον βουλευτή του νομού Γιάννη Κεφαλογιάννη, την τομεάρχη πολιτισμού και αθλητισμού του κόμματος Όλγα Κεφαλογιάννη και τον πρύτανη του πανεπιστημίου, Οδυσσέα Ζώρα.

 

Ο κ. Μητσοτάκης εκδήλωσε ενδιαφέρον τόσο για την πορεία των ανασκαφών όσο και για το μέλλον της περιοχής ενώ ανήρτησε και στο προσωπικό του ιστολόγιο, τις εντυπώσεις του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον καθηγητή αρχαιολογίας Νίκο Σταμπολίδη για τη σημερινή ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Ελευθέρνας στο Ρέθυμνο. Είναι πραγματικά ένα μαγευτικό τοπίο που αξίζει να επισκεφθεί ο καθένας».

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε και στα Καψαλιανά στο Μουσείο Ελιάς όπου μετά την εκεί ξενάγηση, γευμάτισε με φίλους και συνεργάτες του κόμματος.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕ/ΦΩΤΟ Zarpanews

 

 
Περισσότερα: Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER