Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση για Novartis

 
 
Χωρίς συγκεκριμένη απόφαση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την υπόθεση Novartis
 

Όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζει να εξετάζει η κυβέρνηση για τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis, καθώς πρόκειται για ένα σύνθετο θέμα που δεν επιδέχεται "εύκολων απαντήσεων", σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου για την διαχείριση της υπόθεσης είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός και αυτό επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή συνεδρίαση των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Κυβερνητικές πηγές, άλλωστε, κάνουν λόγο για "δαιδαλώδη δικογραφία" και για "όζουσα υπόθεση", υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υιοθετηθούν οι κατάλληλοι χειρισμοί ώστε "να βγουν όλα στο φως".

Τούτων δοθέντων, οι συνεδριάσεις υπό τον πρωθυπουργό θα συνεχιστούν και δεν αποκλείεται αύριο να συγκληθεί νέα σύσκεψη στο Μαξίμου, είτε με το Πολιτικό Συμβούλιο, είτε με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πάντως, η λήψη της τελικής απόφασης για το αν θα ζητηθεί η σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης ή εξεταστικής επιτροπής είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, αφού τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό.

(Φωτογραφία: Sooc)

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Novartis

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER