Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στον Άρειο Πάγο η Φώφη Γεννηματά

 
 
Αφορμή τα δημοσιεύματα για πιθανή εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα Μπόργιανς
 

Ημίωρη συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, είχε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ενδεχόμενη εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα Μπόργιανς.

 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά από αίτημά της, συζήτησε με την ανώτατη λειτουργό ζητήματα που προκύπτουν για τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης αναφορικά με το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, ενώ εισηγήθηκε να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Σε δηλώσεις της, μετά τη συνάντηση,  η Φ.Γεννηματά έκανε λόγο για "ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου μέσα από το έντυπο των κυρίων Καλογρίτσα-Βαξεβάνη" χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα "απροκάλυπτη σκευωρία".

"Τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς" δήλωσε και πρόσθεσε: "Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους.

Επισκέφτηκα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς και αυτό δημιουργεί από πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή. Γι' αυτό και ζήτησα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοσύνης και των θεσμών. Στο φως όλα, έτσι απαντάμε στο σκοτάδι".

 
Περισσότερα: Φώφη Γεννηματά, ΠΑΣΟΚ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER