Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συλλυπητήρια Τσίπρα, Μητσοτάκη για τα θύματα των επιθέσεων σε Τουρκία, Βερολίνο και Ζυρίχη

 
 
Με μηνύματά τους στο Twitter ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκφράζουν τη θλίψη του για τις επιθέσεις σε Βερολίνο και Ζυρίχη και τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία. Τι αναφέρει το ΠΑΣΟΚ
 

Τη λύπη τους για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου εξέφρασαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ, μέσω Twitter.

 

Στις αναρτήσεις του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, σημειώνοντας πως οι επιθέσεις σε Άγκυρα, Βερολίνο και Ζυρίχη "μας γεμίζουν θλίψη και αποτροπιασμό".

 

Με μια σύντομη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη λύπη του για τα θύματα του Βερολίνου, της Ζυρίχης αλλά και τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη. Ειδικότερα έγραψε:

"Θλίψη για τη νύχτα τρόμου σε όλη την Ευρώπη. Θλίψη για τα θύματα στο Βερολίνο, τον Ρώσο πρέσβη, τους πυροβολισμούς στη Ζυρίχη"

ΠΑΣΟΚ: Ο φόβος δεν θα νικήσει

Ανακοίνωση για τις τρομοκρατικές ενέργειες εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ το οποίο σημειώνει: "Οι τρομοκράτες δείχνουν ξανά το αποτρόπαιο πρόσωπο τους. Συλλυπητήρια στις οικογένειές των θυμάτων.  Η επόμενη μέρα πρέπει να δώσει στην ειρήνη μια ευκαιρία. Ο φόβος δεν θα νικήσει".

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER