Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνάντηση Καμμένου - Ντ. Μπακογιάννη για το προσφυγικό

 
 
Η συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων στο επίκεντρο της συζήτησης. Περιοδείες σε νησιά του Αιγαίου από Κικίλια. Την Παρασκευή μεταβαίνει στη Μυτιλήνη ο Μητσοτάκης.
 

H συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση του προσφυγικού βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με αντιπροσωπεία της ΝΔ υπό την Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Από την πλευρά του Πάνου Καμμένου έγινε εκτενής αναφορά στο σχεδιασμό που αναλαμβάνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου «οι βουλευτές της ΝΔ συμφώνησαν ότι το κόμμα τους θα στηρίξει την Ελλάδα στο εξωτερικό για το μεταναστευτικό». Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπροσωπεία της ΝΔ εξέφρασε προβληματισμό για το αν θα υπάρξει επιβάρυνση στο προϋπολογισμό των Ενόπλων Δυνάμεων από την εμπλοκή τους στα μέτρα αντιμετώπισης του προσφυγικού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας, ενώ από πλευράς ΝΔ οι τομεάρχες Εξωτερικών Γιάννης Κεφαλογιάννης και Άμυνας Θανάσης Δαβάκης.

Στο μεταξύ, την Σάμο επισκέφτηκε την Τρίτη ο Βασίλης Κικίλιας, συντονιστής της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας για τη μεταναστευτική πολιτική προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα. Ο κ. Κικίλιας είχε διαδοχικές συναντήσεις στην Αντιπεριφέρεια Σάμου, το Δημαρχείο, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο του νησιού. Επισκέφθηκε το κέντρο ταυτοποίησης αλλοδαπών και συνομίλησε με κατοίκους, εθελοντές και εκπροσώπους ΜΚΟ. Την Τετάρτη ο Βασίλης Κικίλιας θα επισκεφτεί τη Χίο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ και τον Τύπο την Τετάρτη, θα επισκεφτεί την Παρασκευή τη Μυτιλήνη.

 

πηγή φωτογραφίας: intime

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER