Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Πάιατ και το 'θρίλερ' για το ραντεβού με Τσίπρα

 
 
Η αρχική σκέψη στη ΝΔ ήταν να μην αποδεχτεί τη συνάντηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο τελικώς θα περάσει το κατώφλι του Μαξίμου
 

Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συζητήθηκαν «διμερή θέματα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις θέσεις της ΝΔ, που έχει διατυπώσει και δημόσια,  για το Σκοπιανό».

 

Προς ώρας από τη ΝΔ δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες γι’ αυτή τη συνάντηση ωστόσο έχει ενδιαφέρον το γεγονός, ότι νωρίτερα σήμερα διεξήχθη ένα θρίλερ με το αν τελικώς ο κ. Μητσοτάκης θα αποδεχόταν τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό. Η αρχική σκέψη στη ΝΔ ήταν να μην αποδεχτεί τη συνάντηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο έγιναν δεύτερες σκέψεις και τελικώς ο κ. Μητσοτάκης θα περάσει το κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου αύριο το πρωί, ωστόσο όπως επισημαίνουν από το Μοσχάτο «είναι αργά για ενημέρωση».

Την ίδια ώρα πηγές της ΝΔ απορρίπτουν την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών καθώς όπως τονίζουν «δεν συντρέχουν οι συνθήκες για τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών».

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER