Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με αφορμή τα Ίμια ζητά ο Θεοδωράκης

 
 
"Ο Ερντογάν να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, αλλά με την Ελλάδα", τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού και επισημαίνει ότι είναι ευθύνη του πρωθυπουργού η εθνική συνεννόηση
 

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για χάραξη μίας κοινής πατριωτικής γραμμής στον απόηχο των τουρκικών προκλήσεων στα Ίμια ζητά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι είναι ευθύνη του πρωθυπουργού η εθνική συνεννόηση και καλώντας τον Ερντογάν να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, αλλά με την Ελλάδα.

 

"Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα. Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πάρει την ευθύνη για εθνική συνεννόηση. Να γίνει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όπου θα εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα και θα χαραχθεί η πατριωτική μας γραμμή, μακριά από επικοινωνιακά τεχνάσματα, όπως αυτά που συνηθίζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης.

Ο στόχος είναι, στο τέλος της ημέρας να υπάρχει μια φωνή και όχι ξεχωριστές δηλώσεις από τον καθένα μας.

Σε κάθε περίπτωση ο Ερντογάν θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τον Τσίπρα, έχει να κάνει με την Ελλάδα", αναφέρει ειδικότερα σε δήλωση του ο κ.Θεοδωράκης.

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER