Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συνεχίζεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

 
 
Η ΝΔ επιτέθηκε εκ νέου στον πρωθυπουργό, θέτοντας ερωτήματα για τη σύμβαση μεταξύ ΟΔΔΗΧ και Ρότσιλντ, για την οποία όπως είπε ο Τζανακόπουλος αναμένεται η υπουργική απόφαση
 

Ερωτηματικά για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι συνεχίζει να θέτει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή και τη σημερινή αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στο briefing, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

 

Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι στις 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Οικονομικών έστειλε επιστολή στον ΟΔΔΗΧ, με την οποία ζητούσε πρόσληψη τεχνικού συμβούλου για την έξοδο στις αγορές, στις 27 Ιανουαρίου όρισε με επιστολή του την επενδυτική τράπεζα Ρότσιλντ και αναμένεται η έκδωση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

"Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ", επισήμανε σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Σχολίασε επίσης ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας", καταλήγοντας: "Την ίδια στιγμή οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως."

Στη ΝΔ απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με γραπτή ανακοίνωση:

"Οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος,  κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει. Το ερώτημα είναι πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του."

 
Περισσότερα: Τσίπρας

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER