Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: θα κληθούν στα όργανα οι διαφωνούντες, αλλά χωρίς ποινές

 
 
Ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης ανακοίνωσε ότι οι βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν θα κληθούν στα όργανα. Δυσαρέσκεια ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση Γεννηματά
 

Στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθεί η στάση των βουλευτών ττου κόμματος που διαφοροποιήθηκαν στην ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου χωρίς να αντιμετωπίζουν όμως το φάσμα της επιβολής ποινών.

 

Ο Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι στα όργανα του κόμματος θα κληθούν τις επόμενες ημέρες οι τέσσερις βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν στην ονομαστική ψηφοφορία για την ταυτότητα φύλου (Γεωργία Γεννιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Μάρκος Μπόλαρης) και την Τουρκική Ένωση Ξάνθης (Νίνα Κασιμάτη). Ξεκαθάρισε, όμως, ότι δεν θα υπάρξει «μάλωμα» ή «ποινές». «Δεν τέθηκε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας αλλά θα συζητήσουμε συντροφικά» ανέφερε.

"Δυσάρεστη έκπληξη η στάση της Φώφης Γεννηματά"

Ο κ. Ζαχαριάδης άσκησε, όμως, κριτική στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το «παρών» που είπε τελικά το κόμμα της στη διάταξη για την ταυτότητα φύλου των εφήβων 15 ετών και άνω. «Η κυρία Γεννηματά μας κάνει κριτική ότι δεν είμαστε αρκετά Αριστεροί και πήρε το αεροπλάνο και πήγε στην Κρήτη» είπε επικριτικά ο κ. Ζαχαριάδης. Αντίθετα, επικρότησε τη στάση του Θανάση Θεοχαρόπουλου της ΔΗΜΑΡ που στήριξε το σύνολο του νομοσχεδίου για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER