Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

'Τα κανάλια έριξαν τον Σαμαρά', ισχυρίζονται ο Βενιζέλος και ο Σταμάτης

 
 
«Τα ΜΜΕ έκαναν πλειοψηφία τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Βενιζέλος. «Η διαπλοκή στήριζε Τσίπρα» υποστήριξε ο Σταμάτης.
 

Την άποψη ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί «πολέμησαν» την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και ήταν εκείνοι που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία υποστήριξαν ο αντιπρόεδρος (Βενιζέλος) και ο υπουργός επικρατείας (Σταμάτης) της κυβέρνησης του Μεσσήνιου πολιτικού, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες.

 

Αντικρούοντας της αιτιάσεις της κυβέρνησης προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι επιχειρούν να σταματήσουν τη διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών οι δύο στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά διατύπωσαν το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος που έχει την εύνοια των τηλεοπτικών σταθμών. «Τα ΜΜΕ έκαναν πλειοψηφία και κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Βενιζέλος προκαλώντας αίσθηση ακόμη και στα έδρανα των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Σταμάτης είχε προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω υποστήριζοντας ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά η διαπλοκή στήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η ιστορία γράφεται τώρα, αλλά διαβάζεται λίγο αργότερα. Και δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί η διαπλοκή στην πραγματική της διάσταση: Ποιοι και πόσοι έριξαν την Κυβέρνηση Σαμαρά; Ποιοι και πώς μεθόδευσαν ένα κόμμα, που πριν από τρία χρόνια είχε 3% και δεκατρείς συνιστώσες, να γίνει μέσα σε τρία χρόνια 36%;» διερωτήθηκε ο κ. Σταμάτης. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς ο οποίος ρώτησε τον κ. Σταμάτη αν υπήρξε «μεθόδευση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ». «Θα τα δούμε αυτά. Μην βιάζεστε. Η ιστορία γράφεται τώρα, αλλά διαβάζεται αργότερα» επέμεινε ο κ. Σταμάτης.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER