Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πάγκαλος: "Έχω πει πολλές βλακείες"

 
 
Μια αναπάντεχη δήλωση έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους στην 54 Μπιενάλε. Παραδέχθηκε ότι τον τελευταίο καιρό έχει πει πολλές βλακείες
 
 

Σε αυτοκριτική με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην 54η Μπιενάλε που φιλοξενείται  στα Giardini della Biennale

"Οι σώφρονες δεν πρέπει να μιλάνε γιατί κινδυνεύουν να πουν βλακείες. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές και δεν χρειάζεται να προσθέσω κι άλλες".

Πάντως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν διευκρίνισε σε ποια ακριβώς από τις δηλώσεις που έχει κάνει, αναφερόταν.

Ο κ. Πάγκαλος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στα επίσημα εγκαίνια που έγιναν το πρωί, παρουσία της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, Διοχάντη, η οποία δημιούργησε την εγκατάσταση του περιπτέρου Beyond Reform της επιμελήτριας του έργου, Μαρίας Μαραγκού και πλήθος κόσμου. Από τα εγκαίνια απουσίασε ο υπουργός Πολιτισμού.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τόνισε ότι αν και τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα, στην τέχνη πάμε πολύ καλά.

Τις τελευταίες ημέρες ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει προκαλέσει και πάλι αντιδράσεις με τις δηλώσεις του για τους "αγανακτισμένους" πολίτες και τον εγκλωβισμό βουλευτών στο κοινοβούλιο.

Επιπλέον, οι αποκαλύψεις για τα ποσά που ξοδεύονται για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων στο πολιτικό του γραφείο εξόργισαν τους πολίτες και ανάγκασαν τον κ. Πάγκαλο να προχωρήσει σε ανακοίνωση-απάντηση κατηγορώντας δημοσιογράφους και blogs για δήθεν αποκαλύψεις.

 

 

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER