Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Θεοχαρόπουλος: Εάν υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες πρέπει να ειπωθούν τώρα

 
 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι «ο νέος φορέας πρέπει να είναι ενιαίος, χωρίς διπλούς ρόλους και θέσεις». Επίσης αποκάλυψε ότι χθες ο κ. Καμμένος του είπε ότι «έχει σταλεί αίτημα για αγορά F35»
 

«Οι διαμάχες με προσωπικές ατζέντες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα την επόμενη ημέρα. Η αντιπαράθεση πρέπει να είναι πολιτική. Εάν υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες πρέπει να ειπωθούν τώρα. Τώρα είναι η ώρα», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

 

Δυστυχώς δεν έχει έρθει η πολιτική στο προσκήνιο είπε και σημείωσε ότι πρέπει να αναδειχτούν οι πολιτικές και πως θα λυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, τόνισε ότι ο νέος φορέας πρέπει να είναι ενιαίος, χωρίς διπλούς ρόλους και θέσεις. Σημείωσε ότι ή θα φτιάξουμε έναν προοδευτικό φορέα ή θα μείνουμε δέσμιοι προσωπικών στρατηγικών επιδιώξεων.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μίλησε και για την αναβάθμιση των F16, λέγοντας ότι στις 20 Σεπτεμβρίου, στην επιτροπή εξοπλισμών, ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να απαντήσει για το κόστος της αναβάθμισής τους, αλλά δεν έδινε στοιχεία. «Μας είπε ότι 1,7 δισ δεν μπορεί να τα δώσει το κράτος, αλλά δεν μας απαντούσε επί της ουσίας» είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε ότι ο ίδιος και το Ποτάμι δεν ψήφισαν σε αντίθεση με τη ΝΔ που υπερψήφισε την αναβάθμιση. 

«Ούτε χθες απάντησε» συνέχισε τονίζοντας ότι «η Βουλή και ο ελληνικός λαός δεν γνωρίζουν». Επίσης, αποκάλυψε ότι χθες ο κ. Καμμένος του είπε ότι «έχει σταλεί αίτημα για αγορά F35» και  ανέφερε ότι ζήτησε τις προτεραιότητες του υπουργείου για να γνωρίζει.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER