Εξοχικό με αυθαιρεσίες για την πράσινη Τίνα - NEWS247
 
 
Τρίτη, 22 Μαίου 2012
 
 
 

Μην τα χάσετε

Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

 

Τρομακτική σύγκρουση Ferrari με ταξί στη Σιγκαπούρη

 

Ο παππούς, ο Ραχόι και η εξωτερική πολιτική της λαϊκής

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία

 

Θεραπεύτηκε από μεσογειακή αναιμία χάρη στην αδερφή του

 

Το σεξ των διακοπών είναι το καλύτερο

 

Guardian: Τα "Ελληνικά"...Ευρώ

 

Τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το Ευρώ;

 

Κατηγορώ Παπαδημούλη σε Σαχινίδη για 120 προεκλογικές μεταθέσεις

 

Victoria Hislop: Η τραγωδία της αγαπημένης μου Ελλάδας

 

Η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ με τα μάτια του "Ψαλιδοχέρη"

 

Σικάτοι και προσεγμένοι σε συσσίτια. Όταν η φτώχεια δεν κάνει διακρίσεις

 

Η ανθρωπιά του συγκίνησε το διαδίκτυο

 

Μείωση 23% στο εισόδημα των Ελλήνων

 

 

 

Εξοχικό με αυθαιρεσίες για την "πράσινη" Τίνα

 
 
Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά το εξοχικό της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος και πολέμιας των αυθαιρέτων, βρίθει αυθαιρεσιών. Τι έδειξε η αυτοψία πολιτικού μηχανικού σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα
 

Εξοχικό με άδεια λυόμενου σε εκτός σχεδίου περιοχή στον Κάλαμο φέρεται να έχει στην κατοχή της η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", που επικαλείται εμπειρογνώμονες και πολιτικούς μηχανικούς, το εξοχικό βρίθει πολεοδομικών παραβάσεων, καθώς η άδεια δεν έχει σχέση με την εικόνα του σπιτιού.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το εξοχικό στον Κάλαμο αγοράστηκε το 1993 από την κα Μπιρμπίλη και έχει κατασκευαστεί το 1972 σε εκτός σχεδίου οικόπεδο το οποίο είναι μικρότερο από τα τέσσερα στρέμματα που εξασφαλίζουν αρτιότητα.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε το κόλπο παλιών δεκαετιών εξασφαλίζοντας άδεια λυόμενης κατασκευής και χτίζοντας στη συνέχεια το σπίτι.

Δεν είναι γνωστό ποιες από τις κατασκευές προϋπήρχαν και ποιες χτίστηκαν αφού η κα Μπιρμπίλη αγόρασε το οικόπεδο, ωστόσο ως πρώην υπουργός Περιβάλλοντος θα έπρεπε να γνωρίζει.

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" πολιτικός μηχανικός πραγματοποίησε αυτοψία με την άδεια στο χέρι, διαπιστώνοντας παράνομη υπερύψωση του κτίσματος, αλλαγές στις όψεις που δεν συμβαδίζουν με την άδεια, αυθαίρετη κατασκευή κλειστής πέργκολας και ύπαρξη υπογείου με παράθυρα που δεν έχει δηλωθεί.

Ο φάκελος του σπιτιού θα έπρεπε να περιέχει τις αλλαγές που έχουν γίνει, ωστόσο όπως φαίνεται η κα Μπιρμπίλη δεν πρόλαβε, καθώς έδινε τη μάχη εναντίον των αυθαιρέτων από τη θέση της υπουργού Περιβάλλοντος.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση της πρώην υπουργού, η οποία, μετά την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση στον πρόσφατο ανασχηματισμό διορίστηκε ως μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ.

 

 

 

 
FOLLOW NEWS247:
 
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:
Σχόλια( )