Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τσίπρας από Καλαμάτα: Οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019

 
 
"Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει" ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, αποκλείοντας για άλλη μια φορά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών (Vid)
 

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρέδωσε σήμερα στην Καλαμάτα το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Μορέας, απαριθμώντας τα οφέλη του κεντρικού οδικού άξονα της Πελοποννήσου, είπε ότι μεταξύ αυτών προβλέπεται και η δωρεάν μετακίνηση των ψηφοφόρων στις εκλογές. «Αλλά αυτό το όφελος θα αργήσετε να το χρησιμοποιήσετε, καθώς οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του ΄19», είπε απευθυνόμενος στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί.

 

Ο πρωθυπουργός, απαντώντας στις επικρίσεις ότι οι περιοδείες που πραγματοποιεί έχουν προεκλογικό χαρακτήρα, τόνισε: «Εγώ δεν θα είμαι πρωθυπουργός κλεισμένος στο Μαξίμου, θα επικοινωνώ αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, τους χαρίζουμε τη μεσολάβηση των εκπομπών και των ΜΜΕ».

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς χθες δόθηκε σε 1.200.000 συνταξιούχους η 13η σύνταξη, προσθέτοντας: «Στενοχωριέμαι για τις αντιδράσεις των μέσα, που δεν είχαν το θάρρος να στηρίξουν το αυτονόητο, δηλαδή να δώσουμε από το περίσσευμά μας σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά περίμεναν με καρτερία πως οι έξω θα μας αναγκάσουν τα πάρουμε το μέτρο πίσω». «Όπως θα διαψευστούν και με τη δεύτερη αξιολόγηση, η οποία θα κλείσει», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

 

Πηγή: ΑΠΕ

 
Περισσότερα: Τσίπρας

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER