Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τζανακόπουλος: Έχουμε πολιτικό πόλεμο με τη Χ.Α.

 
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Παρασκευόπουλου και τόνισε ότι η θέση της κυβέρνησης απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα είναι σαφής
 

Τη σαφή θέση της κυβέρνησης απέναντι στο “νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής” επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά το briefing.

 

Ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου από τη βουλευτική του έδρα και επισήμανε ότι ο κ. Παρασκευόπουλος εξέφρασε τις προσωπικές του απόψεις, καθώς και ότι έχει δώσει τις αναγκαίες διευκρινίσεις στο θέμα της Χ.Α. “Θα ήταν προβληματικό για τη Δημοκρατία να στερεί από οποιονδήποτε βουλευτή ή πολίτη τη δυνατότητα να εκφράζει την άποψή του” σημείωσε.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει αλλαγή στάσης της κυβέρνησης έναντι της Χρυσής Αυγής ενώ είναι σε εξέλιξη ακόμη η δίκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

“Η θέση της κυβέρνησης απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα ήταν, είναι και θα είναι σαφής: Έχουμε πολιτικό πόλεμο με όποιον συνεχίζει να υπερασπίζεται τις πιο σκοτεινές εποχές της ευρωπαϊκής ιστορίας και την ιδεολογία του μίσους”.

Διευκρίνισε σε ό,τι αφορά την άποψη που εξέφρασε ο κ. Παρασκευόπουλος για αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας, ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός της ελληνικής κυβέρνησης για αλλαγή του σχετικού άρθρου του Ποινικού Κώδικα.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., χρυσή αυγή

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER